02 246 34 85

Producten

24 Nov 2022

Artevelde Hogeschool – Testimonial

Vokans heeft het laatste jaar meerdere individuele coachingstrajecten uitgevoerd bij Artevelde Hogeschool. Onze medewerkers zijn expert in het begeleiden van medewerkers om hen terug in hun kracht te zetten.

Zo heeft onze coach, Greet De Lathauwer, een mooi coachingstraject afgerond met Gerda*. Gerda botste op communicatiemoeilijkheden, een hoge werkdruk en een gebrek aan verbinding met haar team. Samen met haar Vokans-coach, Greet, gingen ze aan de slag en werkten ze aan communicatie, keuzestress en het verkennen van eigenschappen en persoonlijkheden gerelateerd aan de werkvloer.

Gerda omschrijft haar ervaring als volgt:

“Heel erg positief! Greet is een kanjer in haar werk. Alles mocht en kon aan bod komen waarbij Greet inspeelde op het gevoel van dat moment. Er werd gewerkt met een vast systeem waarbij gepeild werd naar de momentopname en wat aan bod moest komen.
De rust waarmee werd ingepikt op de aan te halen onderwerpen was enorm! Het enthousiasme was tegelijkertijd aanwezig en heel erg aanstekelijk. Er werd steeds naar mij geluisterd, gekeken, en met mij gereflecteerd zodat ik met de inhoud die aangeboden werd, mijn eigen traject verder kon uitstippelen. IK stond steeds centraal.
Nooit werd gezegd wat goed of fout was, altijd werd gekeken naar wat ik zelf als een struikelblok ervaarde en hoe ik hieruit kon geraken. Heel wat info werd aangereikt om een nieuwe weg te plaveien door zelf op zoek te gaan naar de mogelijkheden die nieuwe kansen zouden kunnen bieden.”

Ook na het traject ziet Gerda nog de resultaten:

“Ik grijp terug naar mijn houvast notities en sta regelmatig stil bij wat ik heb meegekregen. Dit helpt me in het positief blijven t.o.v. het team en de collega’s.

Het is een traject dat zeker voor iedereen aan te raden is. Het respecteren van de privacy vond ik ook best wel een opsteker.
Mijn coach, Greet, is gewoon een topper die de juiste skills heeft om iemand zijn eigenwaarde terug te laten kennen/groeien/zien. Zij heeft me doen inzien dat als je met de juiste ingesteldheid en rust de dagelijkse zaken probeert te benaderen, je altijd wel ergens terecht komt, waar je jezelf kan zijn en je goed voelt. De nieuwe energie ervaar ik nog dagelijks.”

 

Wilt u ook uw medewerkers versterken? Onze coachingstrajecten op maat bieden oplossingen voor uitdagingen op de werkvloer en helpen uw medewerkers om op een duurzame en positieve manier aan het werk te blijven. Interesse? Neem dan zeker contact op met info@vokans.be of  02 246 34 85.

 

 

* De naam van de coachee is veranderd omwille van privacy.