02 246 34 85

PRODUCTEN

2 Mar 2023

Het ijs is gebroken!

Samen met de Koninklijke Belgische Snelschaatsfederatie organiseerde Vokans een netwerkevenement om de wereld van de topsport en de reguliere arbeidsmarkt samen te brengen.

Connecties maken, leren uit de inzichten van professionals en een bron van inspiratie voor de toekomst!

 

  • Corne Lepoeter, president van de KBSF, lichtte een tipje van de sluier over de toekomstplannen van de federatie om sport te borgen en een draagvlak te creëren.
  • Wat hebben Vokans en topsport met elkaar te maken? Sarah Degreef, communicatiemedewerker bij Vokans, lichtte toe hoe Vokans bruggen wil bouwen tussen topsport, de arbeidsmarkt en de topsporter.
  • Sabine Volkaerts, coach en loopbaanbegeleider bij Vokans, vertelde vanuit haar ervaring hoe loopbaanbegeleiding voor topsporters helpt om de puzzelstukken bij elkaar te leggen.
  • Een ervaringsdeskundige aan het woord. Ann-Sophie Duyck vertelde over de weg die zij heeft afgelegd als beroepwielrenster tot accountmanager bij Vokans.
  • Klaar voor de volgende Olympische Spelen? Alexandra Danneel, taalcoach bij Vokans, toont hoe zij de combinatie van werk en topsport maakt. Als organisatie bieden we haar de nodige flexibiliteit om trainingen en wedstrijden uit te voeren, zodat ze zich volop kan voorbereiden op de Olympische Spelen in 2026!

 

We staan al te popelen om ons volgende netwerkevenement te organiseren.
Bedankt aan alle sprekers voor hun heldere toelichting!

Benieuwd wat onze organisatie voor u kan betekenen? Contacteer ons op 02 246 34 85.

 

Contact