Producten

19 Dec 2022

Samenwerking met Kim’s Chocolates

Wie houdt er niet van chocolade? Vokans is trots op zijn samenwerking met Kim’s Chocolates. We geven individuele coachingstrajecten en taalondersteuning aan de werknemers.

Kim’s Chocolates is een chocolade verwerkend bedrijf en stelt 180 medewerkers terecht, afkomstig uit wel 29 verschillende landen.

Anja Pelgrims, HR Director:

“Wij hebben gekozen voor Vokans omdat ze heel pragmatisch en op een persoonlijke manier inspelen op de noden van onze medewerkers. Dit kan gaan op het vinden van een persoonlijke balans tussen werk en privé, problemen die ervaren worden op de werkvloer in het kader van bepaalde beperkingen zoals dyscalculie of een taalcoaching voor nieuwe anderstalige medewerkers. Vokans richt zich heel specifiek op het vakjargon die medewerkers nodig hebben op de vloer.”

Janina Raduca, teamleader poetsdienst:

“Vokans heeft me vooral geholpen in het opbouwen van meer zelfvertrouwen. Ik heb geleerd om beter te spreken en de zinnen juist te formuleren. Ik heb altijd antwoord gekregen op al mijn vragen, zowel qua intonatie als grammaticale vragen. De lesgever, Lucas Baeyens, was super. Ik apprecieer vooral zijn geduld, zijn persoonlijke aanpak en positieve aanmoedigingen om door te gaan en te geloven in mezelf.”

 

Zoekt u ook ondersteuning op maat van uw werkvloer? Neem dan zeker contact op via info@vokans.be of 02 246 34 85.