02 246 34 85

PRODUCTEN

12 Mar 2019

Stijn getuigt

Nood aan een job waarbij mijn prioriteiten werkelijk op de eerste plaats komen te staan.

Na 11 jaar binnen dezelfde organisatie, in diverse functies en met verschillende verantwoordelijkheden was het mij nog niet duidelijk wat ik echt wilde doen. Duidelijk was wel dat ik het bij mijn toenmalige werkgever niet zou vinden. Nood aan verandering, een nieuwe werkcultuur en -omgeving, nieuwe uitdagingen maar vooral ook een job waarbij mijn prioriteiten ook werkelijk op de eerste plaats komen te staan. Welke die prioriteiten waren en wat ik nu echt wilde, dat was niet eenvoudig te achterhalen. In die zoektocht kreeg ik de hulp van Vokans. De tijd nemen om even stil te staan en degelijk na te denken over wat ik nu echt belangrijk vind in een job. Het lijkt allemaal evident, maar in werkelijkheid stond ik er niet voldoende bij stil. De loopbaanbegeleidingssessies dwongen me om ten gronde na te denken en prioriteiten te stellen. Ik werd begeleid door een deskundige die me tools aanreikte en een groeipad opstelde.

Een belangrijke ervaring bij Vokans voor mij was ook: iemand die durft te zeggen niet te solliciteren voor bepaalde functies omdat ze niet nauw aansluiten met wat je echt wilt. Door niet in te gaan op jobs die werden aangeboden vond ik kort na de sessies een job waarin ik me goed voel en waar mijn prioriteiten bovenaan staan.

Stijn

Wil je net als Stijn jouw loopbaan in eigen handen nemen? Bestel dan vandaag nog je loopbaancheque via de VDAB website, en neem contact op met Vokans!

Tel. 02 246 34 85 of mail: info@vokans.be