02 246 34 85

PRODUCTEN

31 Jan 2019

Al 25 jaar is Leen Servranckx de bezieler van de Vzw Vokans

Dit werd op 18 januari gevierd met een bloem(etje) en een plechtigheid. Onze medewerkers uitten hun appreciatie en respect voor Leen via onderstaand tekstje.

 

Liefste Leen,

Toen je naaste Vokans-familie je omschreef, viel er vooral één ding op: nooit waren de meningen zo eensgezind.

We hebben het woord proactiviteit opgezocht in jouw Dikke Van Dale, en als omschrijving vonden we ‘Leen Servranckx’ terug. Want als rebelse visionair zie jij trends en ontwikkelingen die pas jaren later bekend geraken in andere organisaties. Vandaar dat deze ideeën ons vaak gek in de oren klinken. Maar nooit twijfelt iemand aan de deskundigheid van jouw zotte hersenspinsels: je blijkt het steeds bij het rechte eind te hebben.  

Dat maakt van jou een rots in de branding. Iemand die al 25 jaar lang met volle energie, goesting en gedrevenheid naar het werk komt en dit ook uitstraalt naar haar werknemers. Jouw aanwezigheid zorgt steeds voor enthousiasme op de werkvloer. En werk is voor jou geen opgave Leen, want Vokans is je kind. Dat maakt van jou een bezieler. Iemand met het hart op de tong, maar met het nodige gevoel voor empathie. Je deur staat letterlijk en figuurlijk altijd open voor ons. ‘Kom binnen, manneke’, zeg je dan, en dan weten we dat onze problemen weldra verleden tijd zullen zijn.

En veel mannen werken er niet bij Vokans, maar ach, wij hebben niet meer mannen nodig, Leen. Jij bent immers al een vrouw met ballen.

 

Een dikke proficiat van alle Vokans-medewerkers, Leen!