Producten

20 Sep 2023

Welzijn, gezondheid en beweging op de werkvloer bij Van Dievel

Letten op je gezondheid en voldoende bewegen als vrachtwagenchauffeur, het is geen evidentie.

Van Dievel Tranport weet dat maar al te goed en zet zich graag in voor welzijn op de werkvloer. Vokans organiseert verschillende modules rond het thema gezondheid op de werkvloer.

De ervaring van Van Dievel:
“Van Dievel Transport, wil inzetten op het verbeterde welzijn en de verhoogde productiviteit op het werk.
Met als doel ‘het optimaliseren van het rendement van hun nieuwe chauffeurs, het beste naar boven halen bij deze werknemers en een omgeving creëren waarin iedere vrachtwagenchauffeur succesvol en gelukkig kan zijn.
Kortom hun fysieke en mentale gezondheid verbeteren.
 
 

Module 1: Voeding
Actieplan opstellen & bewustwording – gezonde voeding – gezonde tussendoortjes on the go – met realistische & praktische tips geven we de deelnemers de tools om meer bewust om te gaan met hun voeding.

Module 2: Beweging
Actieplan opstellen & bewustwording – inzicht in onze vitaliteit & fysieke gezondheid.
Concrete tips betreffende beweging – stilstaan bij work- life balance.

Zorg voor voldoende beweging tijdens pauzes: Vanwege de aard van het werk krijgen veel vrachtwagenchauffeurs niet de aanbevolen hoeveelheid fysieke activiteit en hebben ze daardoor een verhoogd risico op obesitas en diabetes. De voordelen van lichaamsbeweging zijn eindeloos, maar omvatten controle krijgen op gewicht, het voorkomen van veel aandoeningen en ziekten, een betere nachtrust en meer energie.”

 

We zijn trots op onze samenwerking met Van Dievel. Samen zetten we ons in voor het welzijn van de medewerkers en een vlotte werking.

Benieuwd wat Vokans voor uw organisatie kan betekenen? Contacteer ons op 02 246 34 85 of info@vokans.be