Producten

20 Jul 2021

Kansen voor talent: Jason Suttels

Kansen geven aan talent zit ingebakken in ons DNA én onze bedrijfsnaam. Een opvallend talent dat we graag in de schijnwerpers zetten, is Jason Suttels. Waar Jason in uitblinkt? Skeeleren!

Met nog maar 20 jaar op de teller, kan Jason zich al tot de top van het skeeleren rekenen. Omdat skeeleren vandaag nog geen olympische discipline is, kan je hem in de winter op de schaatsbaan vinden, glijdend naar die olympische droom. Met de combinatie van beide sporten treedt Jason letterlijk en figuurlijk in de voetsporen van Bart Swings.

Naast het vechten op de skeelerpiste, was het voor Jason ook steeds zoeken naar randondersteuning in de vorm van materiaal, middelen, mentale coaching, enz. Via het project ‘Loopbaancoaching voor topsporters’ konden we samen met Jason de nodige hiaten opvullen in de vorm van sponsoring en coaching.

Met behulp van zijn Vokans-coach staat Jason vandaag sterk in zijn schoenen en heeft hij meer zelfvertrouwen, zowel op als naast de piste. Vandaar dat we bij Vokans des te meer geloven in ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. En loopbaancoaching (voor topsporters) is de perfecte belichaming van deze leuze.

 

 

Ben je zelf op zoek naar een goeie balans in je leven en loopbaan, loopbaanzekerheid, energiegevers, drijfveren of een coach die je helpt om zelfzeker en georganiseerd in het leven te staan? Eén adres: Vokans. Wij verzekeren je toekomst. Geen topsporter? Niet getreurd, iedereen is welkom bij ons.

Getriggerd door het verhaal van Jason? Kom meer over hem te weten via onze sponsorbrochure of volg hem via Instagram.