Leren & Netwerken Mechelen

Leren & Netwerken: ontdek hoe je de communicatie op je werkvloer versterkt

In een arbeidsmarkt die steeds verandert, zien we hier ook de effecten van op onze werkvloeren. Onze werkvloeren zijn diverser dan ooit. Een meerwaarde en een uitdaging.

Of je nu in een klein bedrijf werkt met een paar anderstalige medewerkers of in een grote onderneming met een diverse werknemerspopulatie, communicatie kan een uitdaging vormen.

Met dit netwerkevent geven we je graag handvaten en nieuwe inzichten.

Schrijf je in  

Vokans brengt je samen met andere bedrijven die voor gelijkaardige uitdagingen staan. Daarnaast staan onze Vokans-experts je te woord om je de nodige tips & tricks mee te geven.

Op 4 juni, verwelkomen we je graag bij Officenter in Mechelen voor een voormiddag vol waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende ontmoetingen.


Onze experts begeleiden je doorheen het programma, waarbij we starten met een hartelijke ontvangst en een lekker ontbijt. We trappen officieel af met een inspirerende introductie die je meteen in de juiste mindset brengt. Vervolgens duiken we dieper in de materie met interactieve taaltafels. Hier krijg je de kans om te leren van Vokans-experts en van andere organisaties de aanwezig zijn.

Ontdek nieuwe strategieën, deel ervaringen en laat je inspireren door best practices uit het veld. Dit is jouw kans om andere bedrijven te ontmoeten die vergelijkbare uitdagingen ervaren als jij.

En wat is een netwerkevent zonder een netwerklunch? Tijdens de lunch heb je de gelegenheid om contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen.

Of je nu wilt werken aan de taalvaardigheid van je medewerkers, betere communicatie binnen je bedrijf wilt bevorderen of gewoon op zoek bent naar nieuwe inspiratie en connecties, Leren & Netwerken is het event waar je moet zijn.

 

Praktische info:

 • 4 juni 2024: voormiddag

 • Officenter Mechelen, Antwerpsesteenweg 261, 2800 Mechelen

 

 

 

Schrijf je in. Plaatsen zijn beperkt.

 


  Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt in het kader van deze aanvraag. Je vindt hier onze volledige privacyverklaring.

   

   

   

  Werkgevers