Producten

16 Nov 2021

Werkgevers die kiezen voor talent

Werkgevers die kiezen voor talent, ongeacht de mogelijke ondersteuningsnoden of -drempels: daar worden wij gelukkig van. In de war for talent gaan bedrijven dikwijls op zoek naar die ene werknemer die beantwoordt aan een – vaak onrealistisch – totaalplaatje. Daardoor valt er veel potentieel uit de boot.

Onze partner Pro Natura kiest om te investeren in gemotiveerd talent dat aansluiting zoekt bij onze arbeidsmarkt. Via een opleidings- en werktraject voor vluchtelingen en asielzoekers geeft deze ondernemer kansen aan verborgen potentieel zoals Camara en Paul.

Waar wij nog gelukkiger van worden? Dat onze taalcoach Lieve ook haar schouders zet onder dit project, en perfect verwoordt waar een taalondersteuning op de werkvloer om draait.

Beleef het verhaal van Paul en Camara bij Pro Natura in het filmpje hieronder. Benieuwd naar onze taalcoach Lieve? Kijk vanaf 02:02.

 

 

Geboeid door dit samenwerkingsproject en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Op zoek naar een taalcoach voor uw onderneming?

Getriggerd om verborgen potentieel aan te werven maar op zoek naar coaches ter ondersteuning? Wij helpen u verder. Contacteer ons via: 02 246 34 85 of info@vokans.be.