Producten

26 Feb 2024

Safety Days bij Poppies Bakeries

Poppies Bakeries zet tijdens hun Safety Days volop in op de groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Gezien het belang van levenslang leren, werkt Vokans hier graag aan mee. Met de workshop ‘Effectieve en verbindende communicatie’ geven we werknemers nieuwe inzichten en handvaten.

Goede communicatie is van onschatbare waarde op een werkvloer. Door te investeren in communicatieve vaardigheden worden de dagelijkse werkzaamheden soepeler en ontstaat er een cultuur van openheid, begrip en samenwerking. Dit draagt bij aan een positieve werkomgeving en verbetert de algehele prestaties van het team.

Voorafgaand aan de opleiding is ons team op bedrijfsbezoek geweest bij de organisatie met het doel om de werking te leren kennen. Zo stemmen we onze opleiding af op de specifieke noden van Poppies Bakeries. Elke organisatie is anders en heeft een eigen aanpak nodig. Ons team gaat telkens aan de slag om een oplossing op maat aan te bieden.

Met het oog op het diverse personeelsbestand van Poppies Bakeries, waarin een aanzienlijk aantal Franstalige werknemers actief is, geven we de workshop zowel in het Frans als in het Nederlands. Door de opleiding in twee talen aan te bieden, nemen we het hele team mee in het verhaal van effectieve communicatie.

Onze workshop focust op praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse werkzaamheden. Zo willen we samen met Poppies Bakeries een omgeving creëren waarin werknemers groeien en bloeien. Communicatie is de sleutel tot levenslang succes.

Geïnteresseerd in het versterken van uw team? Vokans biedt coachings en opleidingen aan in het Nederlands, Frans en Engels. We gaan altijd eerst in gesprek om uw noden uit te diepen en een plan van aanpak te bepalen die aansluit bij uw vraag.

 

Lees over de ervaringen van onze klanten  

Meer weten? Neem contact op met Vokans via info@vokans.be of bel 02 246 34 85 of ons contactformulier. We staan u graag bij in het creëren van een totaalaanpak.

 

    Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt in het kader van deze aanvraag. Je vindt hier onze volledige privacyverklaring.