02 246 34 85

Producten

13 Jul 2022

Nieuw opleidingsaanbod ‘Trots en positiviteit’

Bij Vokans zijn we zeer trots dat we samen met ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen) het opleidingsaanbod ‘Trots en positiviteit’ op poten hebben gezet!

Met het nieuwe aanbod gericht op de medewerkers van de facilitaire diensten, willen Vokans en ZNA de medewerkers ondersteunen en versterken, steeds met een positieve insteek en met waardering van de collega’s.

“Volledig afgestemd op de noden van de medewerkers, vlot in te plannen en praktisch toepasbaar”, zo omschrijft Veerle Koks, HR specialist leren en ontwikkelen bij ZNA, het nieuwe aanbod van opleidingen. “De opleidingen zitten boordevol tips, gebaseerd op situaties die zich écht op de werkvloer voordoen. De trainers werken ook graag met de voorbeelden en vragen van de werknemers.” *

Bij ZNA gingen we aan de slag met opleidingen zoals ‘omgaan met stress’, ‘goed leren communiceren’, ‘omgaan met persoonlijk gemis, verdriet en rouw’ en ‘opfrissing arbeidsreglement’.

Ook op zoek naar een opleiding op maat en met een duidelijke link naar de werkcontext? Aarzel niet om contact op te nemen via: 02 246 34 85 of info@vokans.be.

 

Contact

 

*Zoë & Andy (ZNA), 2022, p.26