Producten

24 Jul 2022

E-book Loopbaancoaching

In 2011 schreef Vokans het handboek ‘Loopbaancoaching volgens de loopbaanlemniscaat’. Met dit boek willen we (loopbaan)coaches een houvast geven tijdens coachingsgesprekken en hen inspireren aan de hand van een uitgebreid instrumentarium. Vokans werd met dit boek in 2012 bekroond tot ESF-ambassadeur. Een 2de en 3de druk volgden, met heel wat verkochte exemplaren aan diverse organisaties en particulieren.

Vandaag vertrekken we vanuit een nieuwe, ecologische insteek: een e-book. Dit e-book is voor uw gebruiksgemak ontwikkeld: door de bladwijzers en zoekfunctie kunt u vlot doorheen het boek navigeren, en bovendien zijn alle links aanklikbaar.

E-book aanschaffen?

U kan het e-book bestellen door op de groene knop hieronder te klikken. Daarnaast bieden we eveneens een bijhorende USB-stick aan. Deze bevat de USB-stick matrices voor de oefeningen ‘Arbeidstevredenheid met score’ en ‘Beroepentest met score’. Deze kunnen ter plekke ingevuld worden en zetten de ingevulde scores onmiddellijk om. Zo kunt u de sessies van uw deelnemer efficiënter benutten.

  • Prijs e-book: € 27,65 (excl. BTW)
  • Prijs USB-stick: € 30 (excl. BTW)
Ik bestel mijn e-book